Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO O adolescentă care suferă de SINDROMUL long COVID face mărturisiri CUTREMURĂTOARE

Foto Mediafax
plamani bolnavi COVID

O adolescentă din Galați a povestit coșmarul trăit după ce s-a vindecat de COVID. Fata are probleme mari de sănătate specifice sindromului Long COVID, iar specialiștii atrag atenția că se poate întâmpla oricui. Adolescenta a realizat o filmare în care a povestit ce a pățit după ce s-a vindecat de COVID 19. Ea vorbește despre probleme de respirație, presiune în piept, palpitații, amorțeli ale membrelor, oboseală, lipsa poftei de mâncare, vedere afectată, inflamație la cap și dureri de burtă.

Citește și: Inventatorul vaccinului românesc anticovid, acuzații BOMBĂ: Vaccinul dă dependență, serurile DISTRUG imunitatea naturală

„Simptomele sunt groaznice, nu am mai putut să-mi desfășor activităție fizice, cred ca am avut peste 80 de simptome, peste tot”, a relatat tânăra. Fata a mai spus că anterior COVID nu a avut probleme de sănătate și că a făcut sport. Se poate întâmpla oricui, trag un semnal de alarmă specialiștii.

„Să ne între bine în cap: în locul acestei tinere poate fi oricând copilul oricăruia dintre noi! Imaginează-ți copilul în locul ei și apoi te întreabă ce ai face să îți păzești puiul de o asemenea boală care i-a răpit ani de zile din viață. Băiatul meu cel mare are 17 ani. Mi se face negru în față ochilor doar când încerc să îmi imaginez”, a scris cercetătorul Octavian Jurma, pe Facebook.

Numeroși oameni au avut simptome asemănătoare după ce s-au vindecat de COVID, potrivit studiilor realizate de specialiști din întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.