Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | O soferiță a lovit un copil pe trecerea de pietoni și apoi a fugit de la locul accidentului - Intervenție în forță a polițiștilor

Captura
Accident iasi

Ieri, în seara zilei de 26 septembrie 2023, un copil în vârstă de 7 ani a fost implicat într-un incident rutier pe o trecere de pietoni, fiind lovit de o mașină. Șoferița implicată în accident a părăsit locul incidentului în fugă.

Mai mulți martori au intervenit pentru a asista copilul și au contactat imediat autoritățile.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, care se afla la volanul unui Volkswagen a fost prinsă la scurt timp după producerea accidentului rutier, după ce fugise de la locul accidentului imediat după producerea acestuia.

 

„În seara zilei de 26.09.2023, în jurul orei 20.20, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în municipiul Iaşi, un minor care se afla pe o trecere de pietoni, a fost acroşat de un autoturism, după impact şoferul părăsind locul accidentului. A fost solicitată ambulanța care a preluat copilul pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La scurt timp, echipajele de poliţie au reuşit depistarea autoturismului în trafic, stabilindu-se că la volanul acesteia se afla o femeie, de 30 de ani, din municipiul Iaşi. Aceasta a fost condusă la sediul poliției pentru cercetări şi fiind testată cu aparatul alcooltest s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, transmite IPJ Iași.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.