Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Șoc pentru locuitorii unui orășel: tone de vin au început să curgă pe străzi. Nimeni nu știe ce a provocat dezastrul

vin anadia

Un râu de peste 2,2 milioane de litri de vin roșu DOC potrivit pentru consum, a inundat străzile din São Lourenço do Bairro, în Anadia, Portugalia. În oraș funcționează două distilerii de vin, iar rezervoarele acestora au explodat concomitent, însă deocamdată nu se știe ce a condus la acest incident.

„Cea mai mare îngrijorare a noastră a fost ca vinul să nu ajungă în râul Cértima și să nu provoace un dezastru ecologic. Potrivit coordonatorului de Protecție Civilă, se efectuează o monitorizare ca să se evite o problemă de mediu”, explică vicepreședintele Consiliului Local Anadia, Jorge Sampaio.

”Suntem îngrijorați și de pierderea economică a companiei și vom vedea pagubele cauzate de această situație”, adaugă el.

La rândul său, compania Destilaria Levira regretă incidentul petrecut în sediul companiei și își asumă orice pierderi pe care le-ar fi putut produce în locație.

„Dorim să ne exprimăm sincera îngrijorare pentru pagubele cauzate în Levira. Cauzele incidentului sunt investigate de autoritățile competente. Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru costurile asociate cu curățarea și repararea daunelor și avem echipe disponibile pentru a face acest lucru imediat. Ne angajăm să rezolvăm cât mai repede această situație”, își asumă conducerea companiei.

De asemenea, compania solicită locuitorilor să facă fotografii cu pagubele pentru a putea lua legătura și coordona procedurile necesare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.