Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ȘOCANT Fată de 18 ani, BĂTUTĂ CRUNT de o tânără geloasă: 'Nu ridica mâna la mine!'

bataie tinere

Polițiștii din Târgu Mureș au deschis un dosar penal pentru lovire și violențe, după ce pe rețelele de socializare o înregistrare video cu o bătaie între două tinere. Incidentul a avut loc luni, 17 august, în comuna Albești, potrivit observatornews.ro.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că o tânără de 22 de ani, din comuna Vânători, județul Mureș, pe fondul geloziei, ar fi agresat o fată de 18 ani din comuna Corund, județul Harghita.

În înregistrare, victima este luată la palme, trasă de păr, apoi pusă la pământ și lovită cu pumnii și picioarele în față. În tot acest timp, fata de 19 ani plânge, iar o altă persoană filmează scena cu telefonul mobil.

În cursul zilei de ieri, 8 septembrie a.c., având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care reiese că două tinere s-au agresat fizic, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Poliție Județean Mureș s-au sesizat din oficiu, demarând verificările cu privire la aceste aspecte.

Citește și: Acuze dure la adresa lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban! ‘Noaptea ca hoții’ .

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.10 Sighișoara, a rezultat faptul că la data de 17 august a.c., în timp ce se afla pe raza localității Albești, o tânăra, de 22 de ani, din comuna Vânători, județul Mureș, pe fondul geloziei, ar fi exercitat acte de violență, asupra unei tinere de 18 ani, din comuna Corund, județul Harghita.

În baza probelor administrate, la aceeași dată, polițiștii au luat măsura reținerii fața de tânăra în cauză, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul căruia polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.