Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| OFICIAL Bill Gates și Melinda Gates au divorțat, după 27 de ani

economedia.ro
Bill Gates

Bill şi Melinda Gates au pus capăt în mod oficial căsniciei lor de 27 de ani, după ce un judecător din comitatul american King a aprobat luni divorţul fostului cuplu, potrivit unor documente judiciare consultate de jurnaliştii revistei americane People.

Conform documentelor asociate acestui divorţ, Melinda Gates nu îşi va schimba numele de familie şi nici nu va primi pensie alimentară.

Agenţii de presă ai celor doi foşti parteneri de cuplu nu au răspuns solicitărilor transmise de revista People pentru a face declaraţii pe această temă, informează Agerpres.ro.

Bill şi Melinda Gates şi-au anunţat despărţirea în luna mai. Documentele judiciare depuse în instanţă de Melinda Gates afirmau la acea vreme că mariajul soţilor Gates era "irevocabil destrămat".

Bill & Melinda Gates Foundation, fundaţia de caritate pe care soţii Gates au înfiinţat-o în anul 2000 valorează în prezent 40 de miliarde de dolari.

Miliardarul Bill Gates, în vârstă de 65 de ani, este cofondator al companiei Microsoft. El s-a căsătorit cu Melinda, în prezent în vârstă de 56 de ani şi fost manager general al companiei Microsoft, pe insula Lanai din Hawaii pe 1 ianuarie 1994. Cei doi foşti soţi au împreună trei copii: un fiu, Rory John, în vârstă de 21 de ani, şi două fiice - Phoebe Adele, în vârstă de 18 ani, şi Jennifer Katharine, în vârstă de 25 de ani.

Deşi Bill şi Melinda Gates au anunţat că intenţionează să continue să lucreze împreună şi după divorţ, Mark Suzman, CEO-ul Fundaţiei Bill & Melinda Gates, a dezvăluit recent că foştii soţi au ajuns la un acord în virtutea căruia Melinda se va retrage din fundaţie dacă, după doi ani, ea sau Bill vor decide că nu mai pot să lucreze împreună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.