Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Omagiu fabulos pentru tehnicianul Marcelo Gallardo la plecarea de la River Plate

wikipedia.org
Marcelo Gallardo

Peste 70.000 de suporteri River Plate i-au adus, duminică, pe stadionul Monumental, un omagiu emoţionant lui „Muñeco” Marcelo Gallardo, care a câştigat 14 trofee în opt ani ca antrenor al clubului din Buenos Aires, potrivit news.ro.

„Niciodată în viaţa mea nu am visat să trec prin aşa ceva, cu un nod în gât, e mai mult decât aş fi dorit”, a spus Gallardo.

A fost înconjurat de toate trofeele câştigate în mandatul său, al doilea cel mai lung din istoria clubului dar mai ales cel cu cel mai bun palmares: şapte titluri naţionale şi şapte internaţionale, inclusiv două Copa Libertadores (2015 şi 2018).

Cu steaguri, baloane şi artificii, mulţimea a cântat şi a sărit, dar şi a plâns în timp ce aducea un omagiu antologic idolului lor în vârstă de 46 de ani.

Gallardo i-a adus un omagiu uruguayanului Enzo Francescoli, directorul sportiv al clubului şi un alt simbol River Plate care i-a oferit un sprijin esenţial în carieră. Un alt moment emoţionant a venit când mijlocaşul columbian Juan Quintero, în numele fanilor, a luat microfonul şi a spus: „Am venit să vă mulţumim, pentru că aţi câştigat, v-aţi bucurat pentru idealurile voastre, pentru că ne-aţi învăţat să credem"..

Tehnicianul Marcelo Gallardo, aflat pe final de contract cu River Plate, a anunţat într-o conferinţă de presă că va face “o pauză”, astfel că va părăsi clubul.

Contractul argentinianului expiră în decembrie.

“Este una dintre cele mai dificile decizii din viaţa mea. Voi face o pauză. A fost o poveste minunată. Mulţumesc tuturor”, a spus Gallardo, în funcţie la River Plate din iunie 2014.

Cu River Plate, Gallardo a câştigat, între altele, de două ori Copa Libertadores (2015, 2018) şi campionatul Argentinei în 2021

Le dernier hommage de l’Estadio Monumental à Marcelo Gallardo.

Des pleurs, un feu d’artifice et un discours du Muñeco avec la gorge nouée pour clore huit années incroyables sur le banc de River Plate. Sa statue sera bientôt dévoilée.
pic.twitter.com/VfLRjGvfYp

— Georges Quirino Chaves (@georgesquirino) October 17, 2022
Autor:
Luminiţa Turcu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.