Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Operațiune cum nu s-a mai văzut, în România, în a doua zi de Paște: Trupele speciale și elicopterele MAI sunt în acțiune

imagini elicopter Rahova

După incidentele din prima zi de Paști, Ministerul Afacerilor Interne a decis suplimentarea forțelor din teren, în toată țara pentru a preveni apariția unor noi conflicte.

Numărul angajaților MAI a fost suplimentat, astfel că în toată țara, începând de luni, de la ora 17, vor acționa încă 1.000 de luptători de la Poliție și Jandarmerie, pe lângă efectivele care sunt în mod obisșnuit în teren. Pe lângă acestea, 2 elicoptere ale Inspectoratului de Aviație vor supraveghea din aer zonele în care s-au produs incidente și nu numai.

În țară vor acționa suplimentar 154 de grupe formate din 4-10 membri cu efective de la Serviciului pentru Intervenții și Actiuni Speciale al Politiei Romane - 4 grupe; Serviciilor pentru Acțiuni Speciale ale fiecărui județ, cu câte 2 grupe; Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, cu 18 grupe; Direcției Generale de Jandarmi a Municpiului București, cu 12 grupe; celor 8 Grupări Mobile de Jandarmi, cu câte 4 grupe.

Citește și: Gestul impresionant făcut de un preot pentru comunitatea sa

Toate aceste forțe vor merge în zonele în care sunt români veniți din străinătate, despre care există informații că sunt cunoscute cu preocupări infracționale.

Mai mult, în București și județele Ilfov, Ialomița, Prahova, Argeș, Teleorman, Giurgiu și Călărași, zonele vor fi survolate de 2 elicoptere ale MAI care vor sprijini dispozitivele de la sol cu imagini de ansamblu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.