Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Oraşul Santos îi va aduce un ultim omagiu lui Pele

pele

Conform dorinţei lui Pelé, pe stadionul Vila Belmiro, al echipei FC Santos, i se va aduce un ultim omagiu, luni, înainte de înmormântarea sa a doua zi, relatează AFP.

Pe stadionul Vila Belmiro, unde a marcat 288 din cele 1.282 de goluri ale sale, Pele, care a murit, joi, la 82 de ani, va primi ultimele omagii de la familie, public şi autorităţi, conform news.ro.

După ce va parcurge cei 80 de km care îl despart de spitalul Albert-Einstein din São Paulo până la stadionul echipei Santos, sicriul "Regelui" va fi plasat în centrul gazonului său favorit la ora locală 10.00. Au fost amenajate două corturi mari, unul pentru rude, altul pentru oficialităţi. Un traseu, care să protejeze iarba, va permite publicului să se apropie de centrul terenului. În tribune au fost puse steaguri şi bannere care poartă imaginea triplu-campionului mondial.

Sunt aşteptate celebrităţi, precum preşedintele Lula care a preluat mandatul duminică, 1 ianuarie, la Brasilia, sau Neymar, suspendat la meciul cu Lens. După 24 de ore de priveghi, sicriul Regelui va fi apoi transportat la Necropola Memorială Eucumênica, un cimitir vertical.

Din motive practice, cavoul său nu va fi instalat în cele din urmă la etajul 9 al acestei clădiri, ci la parter, pentru a facilita accesul ulterior vizitatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.