Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Orban, atac la Cîțu care se declară deja câștigătorul alegerilor PNL: Cine are convingerea că poate câștiga, nu clamează victoria de dimineața până seara

Facebook
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a susținut un discurs la Tulcea în cadrul alegerilor interne din PNL. El le-a garantat membrilor liberali că dacă merg pe mâna lui PNL va câșiga toate bătăliile electorale din 2024.

„Mai e mult până la alegerile din 25 septembrie, aveți timp să analizați, să cumpăniți pe toate părțile. Mie nu-mi place să declar câștigătorul, văd că unii din echipa competitoare tot anunță victoria. Știți cum e: cine are convingerea că poate câștiga, nu clamează victoria de dimineața până seara”, a declarat Orban.

Actual lider liberal susține, în acest sens, că victoria se va obține pe 25 septembrie, ca urmare a decizie libere a ficărui delegat a PNL care va participa la Congres.

„Sigur că, uleori pare așa că mă duc la o cpnferință județeană, sala mă aplaudă și președintele (organizației - n.r.) în concediu scrie o postare pe Facebook că susține echipa Cîțu. Să nu-și imagineze cineva că dacă președintele a scris o postare că susțien echipa Cîțu, baza partidului, primarii, consilierii județeni, cei locali își schimbă părerea de pe o zi pe alta.”, a spus Orban.

La finalul discursului, Ludovic Orban le-a transmis un mesaj ferm membrilor PNL Tulcea:

„Gândiți cu mintea voastră, analizați cu propriul discernământ și luați decizia pe care o considerați cea mai bună pentru PNL. Dacă mergeți pe mâna mea garantez unitatea partidului și capacitatea de a câștiga toate bătăliile electorale din 2024”.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.