Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Orban detonează bomba despre Raluca Turcan și descrie relația ei cu Iohannis: 'Cât de nerușinat, cât de mincinos să fii? Cât de lipsit de respect să fii?'

facebook.com
iohannis turcan orban

I-a fost vicepremier, dar nu au fost prieteni, ba dimpotrivă! Este povestea de film dintre Ludovic Orban și Raluca Turcan. Foști mari dușmani, cei doi au devenit parteneri în cabinetul liberal. Dar, securea războiului nu a fost niciodată îngropată, iar acum lupta s-a reluat.

Turcan a afirmat, întrebată dacă va vota pentru excluderea lui Orban din PNL, că e o decizie pe care o ia "cu mare greutate", dar, "pe fond, pentru mine ca om politic statutul prevalează şi nu pot să-l interpretez". Întrebată dacă crede că fostul preşedinte va fi exclus din partid, Turcan a răspuns: "În mod normal, ar trebui să-şi dea singur demisia, aşa ar fi un gest de onoare". "Pe fond, matematic, Ludovic Orban semnează decizia de predare a PNL-ului în braţele PSD-ului, pentru că asta face: când te lasă fără majoritate parlamentară sau te ameninţă şi foloseşte în detrimentul actului de guvernare numărul de parlamentari pe care îl are, e ca şi cum te direcţionează spre PSD", a susţinut Turcan.

Citește și: VIDEO Raluca Turcan dă vina pe Ludovic Orban și anunță EXCLUDEREA: 'Pe fond, matematic, semnează decizia de predare a PNL în braţele PSD'

Ludovic Orban nu s-a lăsat mai prejos și a revenit cu replici dure pentru cea pe care o numea ca venită de pe ”centura politică”. El a vorbit despre relația lui Turcan, președinte al PNL Sibiu, și Klaus Iohannis.

”Pe doamna Turcan nu trebuie să o sune președintele Iohannis că sună ea la domnul președinte. Nu știu dacă îi răspunde tot timpul. Poate comunică prin SMS. Această expunere. Cât de nerușinat, cât de mincinos să fii? Cât de lipsit de respect să fii? Eu m-am dezafiliat de grupul PNL tocmai în semn de protest pentru discuțiile cu PSD. Eu am spus că nu demisionez și am pus 3 condiții ca să revin.

Eu mi-am călcat pe inimă și m-am dus la BPN să împiedic luarea unei decizii să ducă în groapă PNL. Eu cred ”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban îl umilește pe Klaus Iohannis: 'Cine poate să îl recunoască pe vizitatorul de la piramide? Nu vreau să zic mumia...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.