Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Orban i-a luat pe toți la rând: i-a certat pe susținătorii săi, pe Emil Boc și pe Florin Cîțu

Facebook
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban a avut mai multe reproșuri de făcut.

„Încep prin a le spune celor câțiva care au huiduit și au fluierat că îi dezaprob și îmi cer scuze în numele lor. Am venit aici pentru ca cei care îl susțin pe Florin Cîțu să-l suțină pe Cîțu, cei care mă susțin pe mine. să mă susțină pe mine”, a declarat la începutul discursului său Ludovic Orban.

Apoi, Orban a avut să-i reproșeze și lui Emil Boc faptul că nu-l citează corect.

„Încep prin a îl ruga pe dl Boc, pe care îl apreciez în mod deosebit ca primar al Clujului, ca atuncicînd mă citează să mă citeze integral, nu pe bucăţi. Eu am spus că fie dacă eu sunt bun, atunci şi colegii mei sunt buni din Biroul Executiv, fie dacă eu sunt rău, atunci ei sunt răi. Dar eu vă garantez că toţi am fost buni, că toată echipa a pus osul la treabă, a reuşit să câştige alegerile şi să ducă PNL la guvernare”, a spus Orban.

„Problema mea astăzi este legată tocmai de a ce spus colegul și prietenul meu Florin Cîțu, despre faptul că toate deciziile le va lua împreună cu dumneavoastă ca și cum eu n-aș fi consultat PNL. Mă îndoiesc pentru că nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat pe cineva când mi-a dat afară toți consilierii de stat. Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat pe cineva atunci când l-a demis pe ministrul Alexandru Nazare. Sigur că mi-a cerut părerea, dar eu nu am fost de acord. Nu îmi aduc aminte să fi fost consultat un for al PNL înainte de deciziile care au dus la criza guvernamentală şi la retragerea din coaliţie a USR PLUS. Nu a fost consultat preşedintele PNL, nici BPN, au fost două decizii luate de premier. Şi am ajuns exact în punctul important – fraţilor, ce facem cu guvernarea.”.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.