Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Orban vorbește de o prezență mare la alegerile prezidențiale de duminică: 'Cine nu votează cu Iohannis, acceptă stilul de a conduce a PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, într-o conferință de presă, la Palatul Parlamentului, imediat după ședința PNL, că, potrivit unui sondaj de opinie realizat de partid, prezența la vot pentru cel de-al doilea tur de scrutin va fi cel puțin egală cu cea din primul tur de vot pentru Palatul Cotroceni. În același timp, Orban a atras atenția că românii care nu se vor prezenta la urne îi vor face „un serviciu” candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

Citește și: Sondaj PNL: Klaus Iohannis are probleme în a convinge votanţii candidaţilor care nu au intrat în turul II (surse)

"Toți sa fie mobilizati să voteze cu Iohannis pentru a desfășura opera de înfrângere a PSD. Cine stă acasă îi face un serviciu lui Dăncilă. Cine nu votează cu Iohannis, acceptă stilul de a conduce a PSD, prin minciuna și dezinformare. E important ca fiecare român să vină la vot și să îl voteze pe Iohannis pentru a nu permite PSD să revină la putere.

Datele pe care le avem, din sondajele de opinie, ne indică o prezență la vot în Românnia de cel puțin egală cu prezența la vot din turul unu. Vorbesc de prezența la vot pentru cei care au votat în România. Trebuie să se tină cont să peste 4 milioane de români votează în străinătate. La alegerile trecute prezidențiale, numărul românilor din străinătate nu era așa de mare ca acum",  a declarat premierul Ludovic Orban într-o conferință de presă la Palatul Parlamentului.

De asemenea, Ludovic Orban a precizat că PNL dorește o victorie zdrobitoare pentru Iohannis în fața PSD.

"Ne dorim o victorie clară pentru  Iohannis asupra PSD. Îi chemăm pe români la vot. Nu ne e indiferent cu cât câștigă Iohannis. Cu cât câstigă Iohannis mai mult cu atât înfrângerea PSD e mai zdrobitoare”, a mai spus Orban

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.