Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Orban vrea să guverneze FĂRĂ UDMR, după ce Uniunea a votat majorarea pensiilor: 'Să nu fie nevoie de alianțe foarte ample, care să complice guvernarea'

Inquam Photos / Octav Ganea
orban kelemen hunor

UDMR a votat alături de PSD pentru majorare pensiilor cu 40%, iar asta l-a supărat pe premierul Ludovic Orban. După ce la o reuniune a liderilor din PPE, Orban a spus că vrea să guverneze cu UDMR, acum, șeful liberal s-a răzgândit. Vrea ca PNL să obțină la parlamentare un scor suficient de mare, astfel încât să nu mai aibă nevoie de parlamentarii maghiari.

”Este regretabil că după ce au fost alături de noi în comisia de buget-finanțe și nu au participat la această decizie au schimbat poziția și, într-un fel, au avut o contribuție la această decizie a PSD. Ne interesează să câștigăm alegerile cu un scor cât mai mare ca să nu fie nevoie de alianțe foarte ample, care să complice guvernarea României. România are nevoie, în următorii ani, nu numai 4 ani, în următorii 8 până la 10 ani, de o guvernare stabilă, coerentă, care să acționeze clar, precis, pentru o dezvoltare rapidă, pentru o creștere a veniturilor oamenilor, pentru o modernizare reală, pentru o creștere a vitezei de realizare a tuturor proiectelor în societate și economie.”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Traian Băsescu, atac la Gabriela Firea: Cineva încerca să prezinte Podul Ciurel ca pe o mare realizare, iar podul nu-i terminat .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.