Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Până la urmă a recunoscut: Dan Barna a spus că vrea să fie președintele României, iar Dacian Cioloș va fi premier

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dan Barna Dacian Ciolos bucurie

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, la Marius Tuca Show, că își va asuma opțiunea de prezidențiabil, dacă USR și PLUS vor ajunge la această concluzie. Mai mult, Barna susține că cele două partide vor merge, cel mai probabil, cu un tandem prezidențiabil- premier.

"Sunt niște decizii pe care o să le iau împreună cu colegii mei. Mai sunt nuanțe importante. Pentru mine proiectul personal e ca USR să se stabilizeze în poziția de partid consistent care va trăi pe termen lung în România. Miza pentru mine e ca această structură în care mi-am investit timp să merite. Ca să merite și să rămână în picioare trebuie consolidat. Opțiunea la care vom ajunge mi-o voi asuma. Dacă vom decide că cea mai bună opțiune e Dacian Cioloș o voi susține", a declarat dan Barna, la "Marius Tuca Show".

Citește și: SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

Acesta a spus că decizi va fi luată după discuții între cele două partide.

"Discutăm foarte pragmatic și responsabil. Luăm în calcul un tandem. Un partid să dea candidatul la prezidențiale, celălalt candidatul pentru premier. (...) Suntem două echipe care stau de vorbă și sunt conduse de mine și de Dacian. În cele din urmă, asumarea unei candidaturi la prezidențiale e profund individuală, dar asta am făcut azi am pus pe foaie, plusuri și minusuri. Niciunul nu a cerut candidatură în mod expres. Analizăm plusurile și minusurile fiecăruia", a mai spus Barna.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! Dorește închisoare pe viață pentru aceste persoane

Totodată, acesta a afirmat că ar putea fi și o a treia persoană care să fie preferată de cele două formațiuni: "Vom decide care e cea mai bună variantă și în funcție de asta va fi unul sau altul dintre noi sau un terț candidatul Alianței. Noi am spus că vom avea un candidat propriu. Poate fi de la USR sau PLUS".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.