Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Papa Francisc, vizită surpriză la secţia de oncologie pediatrică a spitalului unde este internat

Vatican News
Papa Francisc

Papa Francisc, care urmează să revină sâmbătă la Vatican, după trei zile de tratament pentru bronşită, a făcut vineri o vizită surpriză la secţia de oncologie pediatrică a spitalului din Roma unde este tratat, relatează AFP.

După-amiază, liderul Bisericii Catolice, în vârsta de 86 de ani, a vizitat secţia de specialitate a spitalului Gemelli şi le-a oferit copiilor ouă de ciocolată, mătănii şi cărţi, a anunţat Vaticanul. În cursul acestei vizite surpriză de aproximativ 30 de minute, Suveranul Pontif a botezat şi un nou-născut de câteva săptămâni, cu numele Miguel Angel.

Papa Francisc urmează să părăsească sâmbătă spitalul Gemelli după ce va afla rezultatele celor mai recente analize medicale ale sale, a anunţat Vaticanul într-un comunicat publicat vineri, notează Reuters.

Vineri dimineaţă, decanul colegiului cardinalilor, Giovanni Battista Re, a declarat pentru agenţia italiană de ştiri Adnkronos că Papa ar putea să participe la ceremoniile organizate în Săptămâna Paştelui, care va începe duminică, potrivit Agerpres.

Tot vineri, Vaticanul a anunţat că Papa Francisc este aşteptat să ia parte la slujba din Duminica Floriilor, ce va fi organizată în Piaţa Sf. Petru pe 2 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.