Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Parlamentarii AUR renunță la 'încercuirea' tribunei plenului reunit

Facebook
george simion

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a reluat, miercuri, dezbaterile pe proiectul bugetului de stat pe 2024, după scandalul de marţi seară.

Parlamentarii AUR, care anunțaseră că vor bloca tribuna Parlamentului dacă majoritatea PSD-PNL nu majorează salariile profesorilor cu 40%, au protestat miercuri la reluarea ședinței cu pancarte, după care liderul partidului, George Simion, a anunțat că au decis să ia loc în bănci.

  • „Sper sa putem avea o discutie civilizata azi in plenul Parlamentului. Apreciez atitudinea dvs si vom lua loc in banci”, i s-a adresat Simion presedintelui de sedinta, Daniel Suciu, iar liderul AUR a cerut să fie citite cele 8.316 amendamente ale partidelor. El a acuzat că s-a comis o „ilegalitate” prin care nu a fost lăsat să fie membru în comisia SRI și că AUR nu a primit locuri în ASF și Curtea de Conturi.

Marţi, dezbaterea bugetului a degenerat într-un scandal monstru. După ce George Simion i-a spus Dianei Șoșoacă „te agresez sexual”, deputații Dan Tanasă (AUR) și Daniel Ghiță (PSD) au mers la grupul parlamentarilor UDMR și s-au luat la ceartă cu aceștia. Premierul şi-a susţinut cu greu discursul din cauza scandalului din plen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.