Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Partida dintre U Cluj și Sepsi, întreruptă de arbitru din cauza scandărilor anti-maghiare ale suporterilor clujeni

Partida dintre U Cluj și Sepsi, din cadrul etapei a șasea a Superligii naționale de fotbal, a fost întreruptă pentru mai bine de 10 minute. Jucătorii au fsot trimiși la vestiare de arbitrul Sebastian Colțescu.

Motivul pentru care arbitrul a luat această decizie este legat de scandările suporterilor de la Cluj. Aceștia au scandat trivialități la adresa Ungariei și au folosit și câteva materiale pirotehnice și banere cu mesajele „4 iunie 1920”, „4 august 1919”, „Ținutul Secuiesc nu exista”.

Jocul a fost oprit pentru 10 minute și a fost reluat ulterior. Sepsi este o echipă care primește bani din partea guvernului maghiar, iar astfel ultrașii din România au o atitudine dură la adresa formației patronate de la Laszlo Dioszegy.

Galeria Universității Cluj este recunoscută ca fiind una naționalistă, notează Digi Sport. Crainicul a făcut și el un apel către fani pentru a înceta scandările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.