Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Pechinezul Wasabi a fost desemnat câştigătorul competiţiei Westminster Dog Show din New York

Fox News
wasabi dog show

Wasabi, un pechinez lăţos, cu bot negru şi ochi expresivi, a fost desemnat duminică câştigătorul competiţiei canine Westminster Kennel Club Dog Show, desfăşurate în Tarrytown, New York, informează Reuters.

Un exemplar din rasa Whippet, pe nume Bourbon, a ieşit pe locul al doilea în cadrul competiţiei cu o tradiţie de 145 de ani. Pentru prima dată în istoria concursului, ediţia de anul acesta nu s-a desfăşurat în Manhattan, potrivit agerpres.ro.

Din cauza pandemiei de COVID-19, organizatorii au mutat spectacolul din locul său tradiţional de desfăşurare, arena Madison Square Garden, la Lyndhurst Mansion în apropierea râului Hudson, în Tarrytown şi au amânat data iniţială din februarie astfel încât competiţia să se poată desfăşura în aer liber.

Mathew, un Bulldog francez, Connor, un exemplar din rasa Bobtail, un West Highland White Terrier pe nume Boy, un brac german pe nume Jade şi Striker, un exemplar din rasa Samoyed, s-au numărat de asemenea printre finalişti.

Desfăşurat anual începând cu anul 1877, spectacolul este unul dintre cele mai vechi şi populare evenimente sportive din Statele Unite. Sunt eligibile exemplare din peste 200 de rase pure, juriul desemnând drept câştigător câinele care se conformează cel mai bine standardelor rasei sale.

Wasabi şi Bourbon au câştigat titlul "Best in Show" în cadrul American Kennel Club National Championship în 2019, respectiv 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.