Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Percheziții la persoane care au provocat un scandal într-un club din Mamaia: Doi bărbați au fost reținuți

perchezitii targoviste

Doi bărbaţi care au provocat un scandal într-un club din Mamaia, în urma căruia un alt bărbat a fost rănit la braţ, au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni, conform news.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Investigaţii Criminale, au pus în aplicare, miercuri, trei mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal de tulburare a ordinii şi liniştii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

"În urma descinderilor, care au avut loc în judeţele Călăraşi, Ilfov, respectiv municipiul Bucureşti, au fost descoperite mai multe arme albe, obiectele fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor. Doi bărbaţi au fost conduşi la audieri, iar, în urma administrării probatoriului în cauză, aceştia au fost reţinuţi, pentru 24 de ore”, a anunţat IPJ Constanţa.

Ei sunt suspectaţi că, în 14 mai, au provocat un scandal într-un club din Mamaia, în urma căruia un bărbat a fost rănit.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din staţiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul braţului. Conform cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-a agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment”, au mai precizat poliţiştii constănţeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.