Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PERICOL de incendiu la un spital suport Covid din Târgu Mureş: Tuburile de oxigen sprijină pereţii clădirii, reclamă deputatul Emanuel Ungureanu

ZdG
ATI concentrator de oxigen

Deputatul Emanuel Ungureanu reclamă, luni, pericol de incendiu la un spital suport Covid din Târgu Mureş, unde tuburile de oxigen sprijină pereţii clădirii. Deputatul, aflat în drum spre Bucureşti, afirmă că a primit o sesizare şi s-a oprit să verifice despre ce este vorba şi a cerut intervenţia Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

”ATENŢIE! Pericol de incendiu! Acesta este un Spital suport Covid-19 din Târgu-Mureş. Am primit astăzi sesizări că tuburile de oxigen sprijină pereţii Clinicii de Boli Infecţioase II. În drum spre Bucureşti am oprit să văd dacă este adevărat”, a scris, luni, pe FAcebok, Emanue Ungureanu, distribuend un material video în care se văd tuburile de oxigen.

Acesta a cerut intervenţia DSU.

”Rog DSU şi Conducerea Spitalului Judeţean Mureş condusă de un pesedist pe nume Gârbovan să îndepărteze pericolul şi să depoziteze corect tuburile de oxigen. Riscul de incendiu este uriaş”, a mai scris Ungureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.