Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Peste 200.000 de persoane au urmărit în direct aterizările avioanelor pe Heathrow, în timpul furtunii Eunice

telegraph.md
zboruri trafic aerian avion avioane calatorii

Contul de YouTube al lui Jerry Dyer, un pasionat de aviaţie care s-a poziţionat vineri în apropierea aeroportului londonez Heathrow oferind în direct comentariile sale despre aterizările piloţilor în timpul furtunii Eunice, a strâns peste 6 milioane de vizualizări, relatează AFP.

Cu ajutorul canalului său Big Jet TV, Jerry Dyer, instalat timp de câteva ore la o barieră din apropierea pistei de aterizare 27L, a atras peste 200.000 de internauţi în direct vineri, când britanicii au rămas acasă, respectând recomandarea de a sta la adăpost de furtună, potrivit Agerpres.

El a putut urmări, de exemplu, un avion Airbus A380 care a fost nevoit să renunţe in extremis la prima manevră de aterizare şi să recurgă la cea de-a doua, cu succes.

"A fost o nebunie!", a declarat sâmbătă Jerry Dyer referitor la cifrele de audienţă postului BBC, al cărui comentator, Nick Robinson, s-a declarat invidios pe atragerea în direct a unui număr atât de mare de spectatori.

Jerry Dyer a relevat totodată fascinaţia publicului de posibilitatea de a urmări în direct producerea unui accident, subliniind că audienţa în timpul furtunilor pur şi simplu explodează.

"Este formidabil să transmiţi în direct pe o asemenea furtună şi să primeşti în acelaşi timp mesaje de la următori pe diferite platforme. Deşi s-au declarat fascinaţi de acest spectacol, ei au mărturisit că au simţit teamă pentru ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu pasagerii acestor avioane", a recunoscut el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.