Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Petre Daea (70 de ani) a ieșit din izolare la sediul PSD: Pe câmp nu folosesc mască și mânuși, folosesc dragostea de glie

psd.ro
Petre Daea

Fostul ministru PSD al Agriculturii, Petre Daea, le-a spus jurnaliștilor, joi, într-o conferință de presă la sediul central al partidului, că este pentru prima oară când iese în spațiul public de la introducerea restricțiilor de circulație pentru persoanele peste 65 de ani în epidemia de coronavirus. Petre Daea are 70 de ani.

Daea a participat la o videoconferință cu fermieri și reprezentanți din industria alimentară, alături de alți colegi de partid. Ulterior, a ținut o conferință de presă în care a purtat mânuși dar nu avea mască. El a spus că este prima oară când iese „așa, în spațiu”.

„Sunt pentru prima oară ieșit așa, în spațiu, cu echipamentul obligatoriu pe care-l aveti si dvs. Eu m-am izolat. In teren ca inginer agronom si in campul liber nu folosesti nici masca, nici manusi, folosesc experienta si dragostea de glie si daruirea fata de profesia pe care o am si din acest punct de vedere abia astept sa ma duc acolo unde-mi este locul, pe teren”, a spus Petre Daea.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 47: PNL și PSD se vor prăbuși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.