Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Piedone, nostalgic: 'Mulţumim din inimă partidului'

piedone

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone (PC), a publicat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ mai puţin obişnuit. Edilul apare alături de un grup de copii în uniformă de pionieri şi interpretează un cântec cunoscut în perioada comunistă. Mai mult, Piedone se declară nostalgic al perioadei în care era pionier.

"Îmi amintesc cu nostalgie de vremea când eram pionier şi mă bucur că am retrăit acele momente cântând alături de Grupul Pionierilor din Sectorul 4. Ştiu toate versurile", scrie Piedone pe Facebook.

După ce a fost acuzat că este un nostalgic al comunismului, primarul sectorului 4 a revenit cu o precizare. Înregistrarea publicată ar fi un fragment dintr-o emisiune TV, iar nostalgia se referă strict la copilărie.

"P.S.: Pentru cei care cred ca sunt un nostalgic al comunismului: Această filmare reprezinta un scurt moment dintr-o emisiune înregistrată ieri în zona „grătare” din Parcul Lumea Copiilor. Sub genericul „Mituri Muzicale Românești, aceasta se va difuza pe 2 mai a.c., de Ziua Tineretului pe TVR1, începând cu orele 17.00. Am acceptat provocarea lansată de echipa TVR, tema emisiunii fiind modul în care era aniversată ziua de 1 mai înainte de 1989. Vă spun deschis, dacă mă încearcă vreo nostalgie, aceea este a copilăriei!", a mai precizat Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.