Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Plan pentru anticipate în CEX PSD / Ciolacu: Guvernul să nu pună localele în aceeași zi cu Bacalaureatul

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu Paul Stănescu Ciolacu Stănescu

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, dupa sedinta CEX din Parlament, ca mai multi lideri ai partidului s-au exprimat in sedinta ca nu se tem de alegeri anticipate, ca formatiunea are un plan inclusiv pentru acest scenariu si ca are o singura „recomandare” pentru guvern, sa nu stabileasca data alegerilor locale in aceeasi zi cu Bacalaureatul.

  • Niciun coleg nu a spus ca PSD trebuie sa se teama de alegeri. E normal sa avem aceste discutii (despre anticipate), o strategie si un plan al partidului (...) Am luat in discutie cum e normal, toate variantele, suntem pregatiti pentru toate variantele.
  • PSD nu se teme de niciun fel de alegeri. Calendarul (alegerilor locale) e atributul guvernului. O singura recomandare pentru Guvern inainte sa dea hotararea cu data alegerilor, sa aiba grija sa nu le puna in aceeasi zi cu Bacalaureatul, cred ca suficient am rascolit vieti.
  • Despre o intelegere cu Ludovic Orban: Ce sa discute cu mine ca premier demis? E o mascarada. Cum pot avea eu intelegere cu dl Orban? In primul rand pe cine reprezinta? Ce sa vorbesc cu dl Orban? Dvs ati face intelegeri cu un om intr-o astfel de situatie?
  • Despre inceperea procedurilor parlamentare pentru votul de învestitură a Guvernului Orban II: Vom hotari in PSD cum vom proceda in ziua votului, dar nu am niciun drept sa intretrup calendarul parlamentar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.