Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO. 'Planul le-a iesit. Acum CCR va vota cum trebuie'

CCR

Fostul judecator CCR Toni Grebla a scapt de arest insa acest lucru nu schimba cu nimic faptul ca este cercetat pentru ca ar fi luat mita doua rochii de la finul sau si ca ar fi incercat sa vanda 50 de capre pe care sustine ca nici macar nu le are. Nu schimba faptul ca a fost nevoit sa isi dea demisia de la CCR si ca imaginea sa va purta stigmatul acestei anchete fie ca va fi achitat sau nu.

Faptul ca ancheta in ceea ce il priveste a venit la scurt timp dupa ce CCR a respins pachetul legilor Big Brother atat de dorit de SRI il face pe jurnalistul Victor Ciutacu sa aprecieze ca 'planul le-a iesit', iar acum la CCR 'se va vota cum trebuie'. Concluzia lui Ciutacu este intarita si de faptul ca presedintele CCR Augustin Zegrean afirma la momentul inceperii urmaririi penale a lui Toni Grebla ca SRI face presiui asupra judecatorilor CCR.

"Planul le-a ieșit. CCR trebuia pusă cu botul pe labe, că-și luase nasul la purtare. Așa că l-au extras din grămadă pe nea Toni, era cel mai vulnerabil. L-au scos din grup, l-au terfelit și au dat semnalul. Acum se va vota cum trebuie. Iar Greblă, care nici măcar nu trebuie condamnat cu executare, va rămâne, în conștiința publică, un bișnițar de capre și struți care a luat șpagă două rochițe de la finu-său Bîrcină interlopu’", scrie Victor Ciutacu pe blogul sau.

In plus Ciutacu trateaza intr-o cheie ironica subiectul denuntatorilor, cei care stau la baza celor mai multe dosare DNA, mai ales in contextul in care denuntatorul lui Toni Grebla nu a ales sa fie o figura discreta ci a dat interviuri si a fost prezent la o emisiune in direct, la Antena 3.

"În paralel, dacă tot se muncește la edificarea monumentului turnătorului (ne)cunoscut, ar putea să bage delațiunea în nomenclatorul de meserii; cu impozit pe venit și TVA. Până acum, turnătorii, porecliți denunțători și tratați cu amabilitate de procurori, aveau minima precauție să nu se și afirme public. Văd că acum se și afișează cu mândrie. Mai urmează să-și ia de la stat certificate, scutiri de impozite și locuri de casă. Cică să-ți mai educi copiii să nu fie pârâcioși, să păstreze secrete etc. Ți-i fac ăștia direct tăinuitori…", conchide Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.