Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PNL decide SĂ CEDEZE total, în București, anunță Ludovic Orban: 'Putem candida pe liste comune cu USR-PLUS la Consiliul General al Capitalei'

Inquam Photos / Octav Ganea
Orban Ludovic

PNL ar putea avea aceeaşi listă de candidaţi cu USR-PLUS pentru Consiliul General al Capitalei, dacă se va ajunge la o înţelegere în acest sens între cele trei formaţiuni politice, a declarat, luni, preşedintele liberalilor, Ludovic Orban.

"Există două variante. Să fie doar susţinerea pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi PNL şi USR-PLUS să aibă liste proprii la Consiliul General. Se poate ajunge şi la o listă comună dacă se va ajunge la o astfel de înţelegere. Într-un fel, din declaraţiile celor de la USR-PLUS am înţeles că este o preferinţă pentru varianta candidaturilor separate. Indiferent care va fi formula, ideea de bază va fi susţinerea totală a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei", a precizat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi

Orban a mai spus, în acelaşi context, că din punctul de vedere al PNL, şi la primăriile unor sectoare ar putea fi desemnaţi candidaţi unici, susţinuţi de PNL şi USR-PLUS, însă nu a dorit să dezvolte subiectul.

Totodată, preşedintele PNL a adăugat că alături de Nicuşor Dan şi celelalte formaţiuni politice care susţin candidatura acestuia la Primăria Bucureştiului, va fi realizat un program de guvernare al Capitalei.

Citește și: Orban lansează acuze către PSD: ‘Respingerea OUG 1/2020 în Parlament înseamnă aruncarea în aer a bugetului’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.