Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | PNL o somează pe Clotilde Armand: 'Să înceteze jignirile, ameninţările şi bullying-ul la adresa PNL'

Inquam Photos
Clotilde Armand

PNL o somează pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, să înceteze jignirile la adresa liberalilor. Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a ţinut să amintească, într-o conferinţă de presă, că votul PNL au contribuit la schimbarea primarului Sectorului 1.

"Somăm public primarul Sectorului 1, care este primar cu voturile şi sprijinul şi într-un spirit de parteneriat cu PNL, să înceteze jignirile, ameninţările şi bullying-ul la adresa PNL. Cea mai mare jignire dintre toate, care ne doare cel mai mult, este să fim plasaţi lângă cei împotriva cărora am luptat şi luptăm, şi anume PSD. Nu putem accepta ca doar pentru că nu suntem de acord să ridicăm orbeşte mâna să fim plasaţi lângă PSD. Repet: ne-am dorit o schimbare, am luptat pentru această schimbare, considerăm că este de bun august şi ne dorim un parteneriat. Americanii spun: când umbli cu un ciocan în mână, totul ţi se pare un cui. Asta descrie foarte bine situaţia de la vârful Primăriei Sectorului 1. Dar oamenii ne spun altceva. Oamenii ne spun că au nevoie de soluţii, că nu mai vor scandal, că vor proiecte, că vor să-şi împinească aşteptările şi să onorăm încrederea pe care ne-au acordat-o prin votul lor", a afirmat Burduja.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a acuzat miercuri o alianță PNL-PSD în Consiliul Local, după ședința de marți a CL. "PNL Sector 1 și PSD s-au aliat din nou la Primăria Sectorului 1. Nu-i nimic. Voi lupta cu ei până când normalitatea va reveni în această instituție iar cetățenii nu vor mai fi nevoiți să umple conturile Mafiei", a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.