Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PNL recurge la artileria grea! Vasile Blaga a participat la primul miting al partidului: 'Suntem în bătălie cu toți, și cu opoziția'

PNL este în competiţie electorală şi cu cei din opoziţie în această campanie, nu are prieteni şi trebuie să demonstreze că este cel mai mare partid politic din România, a declarat candidatul de pe poziţia a patra a listei liberalilor pentru europarlamentare, Vasile Blaga, la mitingul de marţi, de la Suceava, la care au participat câteva mii de persoane.

''Noi suntem în competiţie electorală, în aceste alegeri, şi cu cei din opoziţie. N-avem prieteni în această campanie electorală. Suntem în bătălie cu toţi, pentru că un partid are o singură zestre: numărul de voturi. Altceva n-are şi atunci ne vom număra merele după alegeri. Unii cu sacul, alţii cu batista, fiecare cu ce are'', a spus Blaga.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

Blaga a spus că PNL trebuie să demonstreze la aceste alegeri că este cel mai mare partid din România şi după aceea se va discuta despre alianţe.

''Atunci putem discuta, desigur, despre tot felul de alianţe, despre alte şi alte lucruri, dar până atunci trebuie să demonstrăm că suntem cel mai mare partid politic nu de dreapta, ci din România. Şi am încredere că aşa va fi. Doamne ajută!'', le-a spus Blaga participanţilor la miting.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.