Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Polițiștii care îi escortau pe ducii de Cambridge au lovit grav o femeie

O femeie a fost rănită grav după ce a fost lovită cu motocicleta de un polițist care făcea parte din convoiul ce îi însoțea pe ducii William și Catherine de Cambridge, luni, pe când aceștia călătoreau de la Windsor la Londra, potrivit Reuters.

Femeia, Irene Mayor, în vârstă de aproximativ 83 de ani, a fost spitalizată și este în stare gravă, dar stabilă.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât de sănătoase sunt roșiile din „Programul Tomata“

Potrivit martorilor, citați de publicația The Sun, polițistul se afla pe contrasens și încerca să elibereze drumul pentru ducii de Cambridge în momentul în care s-a produs accidentul.

Autoritățile britanice au deschis o anchetă.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

Cuplul regal s-a declarat "profund îngrijorat și întristat" din cauza accidentului, potrivit unui purtător de cuvânt. Un reprezentant al acestora a vizitat femeia la spital și i-a adus flori. Ducii de Cambridge au indicat că vor rămâne în contact cu victima și familia acesteia, până se va recupera.

În ianuarie, prințul consort Philip, soțul reginei Elizabeth a II-a, a fost implicat într-un accident rutier care s-a soldat cu două victime, în apropierea domeniului regal Sandringham, în Norfolk. Palatul Buckingham a transmis la momentul respectiv că prinţul se afla la volanul unui automobil Range Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt vehicul. Maşina prinţului consort s-a răsturnat în urma impactului. Prinţul, care nu purta centură de siguranță, a fost ajutat să iasă din vehicul şi era conştient, dar în stare de şoc. La puțin timp după accident, prințul Philip, în vârstă de 98 de ani, a renunțat voluntar la permisul de conducere.

Citește și: Eugen Teodorovici îi dă prima sarcina noul preşedinte al ANAF! Ce va avea de făcut Mirela Călugăreanu .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.