Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Polițiștii l-au BĂTUT pe bărbatul care l-a adăpostit pe criminalul din Timiș: 'Stau, dar nu mai da!/ Omoară-l și pe ăla' UPDATE Precizări IGPR

marcel ionel lepa

Criminalul care a ucis cu sânge rece un polițist a fost prins după aproape 36 de ore de căutări. Oamenii legii au intervenit în toiul nopții pentru a-l prinde pe bărbatul care se adăpostea în casa bunicii unui prieten din Remetea Mare.

Deși conform IPJ Timiș bărbatul nu a ripostat, intervenția a fost totuși una violentă. ȘTIRIPESURSE.ro a intrat în posesia unei filmări din cadrul operațiunii în care criminalul a fost prins. Pe material se aude cum cel mai probabil bărbatul care îl adăpostise pe criminal țipă și le cere oamenilor legii să nu mai fie bătut. "Stau, dar nu mai da", spune acesta.  Pe înregistrare se aude și vocea unui polițist care țipă: "Omoară-l, omoară-l și pe ăsta".

Citește și: FOTO Ce arsenal avea asupra sa UCIGAȘUL polițistului din Timiș când a fost prins de oamenii legii

În comunicatul emis de IPJ Timiș se specifică: " În urma activităților informativ operative desfășurate de polițiști, bărbatul care l-a ucis pe polițistul din județul Timis a fost depistat, în această dimineață, pe raza localității Remetea Mare, din județul Timiș, informează IPJ Timiș. Acesta prezintă plăgi prin împușcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenția ambulanței. La momentul localizării și prinderii acestuia, polițiștii nu au făcut uz de armamentul din dotare".

În videoclip apare și criminalul, Lepa Ionel, care este ridicat de jos de oamenii legii, care îl întreabă dacă îl doare. Deși nu se poate preciza cu certitudine, exista posibilitatea ca acesta să fi fost rănit în timpul acțiunii de prindere, dată fiind reacția acestuia din timpul discuțiilor cu polițiștii. Medicii însă confirmă că rănile prin împușcare erau vechi de două zile.

UPDATE Surse din cadrul IGPR susțin că bărbatul care apare pe înregistrare țipând nu ar fi fost bătut.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.