Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Poliția a oprit în trafic 'autoutilitara groazei': Defecțiuni la sistemul de direcție, rugină, sistem de lumini nefuncțional

Captura
Autoutilitara

O autoutilitară cu defecțiuni tehnice extrem de periculoase la sistemul de direcție, coroziuni ale caroseriei pe suprafețe mari, cu sistem de lumini nefuncțional, anvelope de alte dimensiuni și cu oglinzi laterale defecte a fost oprită pe Autostradă, în Sibiu.

În timpul unor activități de control de echipe mixte de polițiști rutieri, inspectori RAR și inspectori DSV Sibiu, pe Autostrada A1, între Cristian (jud. Sibiu) și Pianu (jud. Alba), a fost oprită o aututilitară cu grave defecțiuni tehnice, conform Mediafax.

„Șoferul unei autoutilitare, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Alba, (...) a fost oprit pe A1, la km. 260, pe sensul Sebeș – Sibiu, iar în urma inspecției tehnice efectuate de către reprezentanții RAR Sibiu s-a constatat că autovehiculul prezenta defecțiuni tehnice extrem de periculoase la sistemul de direcție, coroziuni ale caroseriei pe suprafețe mari, sistem de lumini nefuncțional, anvelope de alte dimensiuni, oglinzi laterale defecte”, transmite, sâmbătă, Poliția Sibiu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional de către polițiști cu amendă în valoare de 2.755 de lei, dreptul său de a conduce a fost suspendat pentru 90 de zile, iar certificatul de înmatriculare al autoutilitarei a fost retras.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.