Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Poliția face anchetă după un eveniment al AUR: Zeci persoane, inclusiv un preot, fără mască într-un spațiu închis

Polițiștii din Mureș fac verificări după ce într-un spațiu închis din orașul Târgu Mureș s-a desfășurat joi seara o întâlnire a AUR la care participanții nu purtau mască de protecție.

„Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă faptul că mai multe persoane se află într-un spațiu închis fără a respecta măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, precizăm următoarele: Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor ce reies din imagini și luarea măsurilor legale în consecință”, a transmis joi seara IPJ Mureș, potrivit Mediafax.

În imaginile postate de liderul AUR George Simion pe Facebook se vede o sală cu mai multe persoane care nu poartă mască de protecție.

„Suntem la Târgu Mureş, avem doi ani de AUR. La 2 ani de AUR, filiala noastră din judeţul Mureş s-a adunat împreună pentru a marca momentul festiv, pentru a stabili noile direcţii”, a spus acesta în intervenția live de pe rețeaua de socializare.

Potrivit ultimei hotărâri de Guvern care prelungește starea de alertă, masca medicală sau masca FFP2 trebuie să acopere nasul și gura și este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, iar măștile de alt tip (textile, plastic, etc.) sunt interzise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.