Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Poliţiştii au bătut un bărbat, în secție: Procurorii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă

horezu

Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu s-a sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru a lămuri situaţia de fapt după intervenţia poliţiştilor pentru oprirea unui scandal produs în satul Romanii de Sus şi conducerea unui bărbat implicat în scandal la sediul poliţiei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, remis joi AGERPRES, în acest caz procurorii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de purtare abuzivă.

Citește și: Vor apărea noi reguli! Cum vor arăta restaurantele atunci când vor fi redeschise

"La data de 23.04.2020, ca urmare a informaţiilor vehiculate public referitoare la agresarea unui bărbat de către lucrători din cadrul Poliţiei or. Horezu în contextul intervenţiei pentru oprirea unui scandal derulat pe raza satului Romanii de Sus, or. Horezu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de purtare abuzivă (...) Cercetările se efectuează de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea lămuririi situaţiei de fapt cu ocazia intervenţiei şi conducerii respectivei persoane la sediul poliţiei", se precizează în comunicat.

Conducerea inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea a dispus în cazul menţionat efectuarea unor verificări interne privind modul de intervenţie, a precizat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Citește și: Ludovic Orban, vești despre vaccin: Este în curs de pregătire un nou produs care va fi lansat pe piață

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, poliţiştii au intervenit pe 22 aprilie în satul Romanii de Sus după ce o femeie a sunat la 112 pentru a anunţa un scandal între un bărbat băut şi mai multe femei. După ce au ajuns la locul incidentului, poliţiştii i-ar fi cerut bărbatului să înceteze scandalul şi să se legitimeze, încă acesta a continuat să aibă un comportament agresiv, iar poliţiştii l-au imobilizat şi l-au încătuşat. El a fost condus la sediul din Horezu unde a fost sancţionat contravenţional.

"La data de 22 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă, de o femeie de din satul Romanii de Sus, oraş Horezu, cu privire la un scandal ce are loc între un bărbat şi mai multe femei, bărbatul fiind în stare de ebrietate, adresează cuvinte şi expresii jignitoare şi aruncă asupra persoanelor cu pietre. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 32 de ani, din localitate, care la vederea poliţiştilor şi la solicitarea acestora nu a încetat activităţile de perturbarea a ordinii şi liniştii publice, având un comportament agresiv şi refuzând să se legitimeze. Poliţiştii au procedat la imobilizarea acestuia, încătuşarea lui şi conducerea la sediul Poliţiei Oraşului Horezu unde a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru nerespectarea reglementărilor ordonanţelor militare", se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Citește și: Marcel Vela aduce vești proaste! Ce se întâmplă cu nunțile în lunile următoare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.