Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Polițiștii au descins în piețele din două sectoare ale Capitalei - Mii de haine de firmă contrafăcute au fost confiscate

Polițiștii din Capitală au confiscat mii de articole de îmbrăcăminte în urma unor controale desfășurate marți în piețele din sectoarele 2 și 4 ale Capitalei.

În data de 17 mai 2022, polițisti din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice din Polițiile Sectoarelor 2 și 4 au acționat în mai multe complexuri comerciale, piețe și târguri, unde au efectuat controale la operatorii economici care comercializează bunuri și mărfuri destinate consumului general, în scopul prevenirii și combaterii infracțiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală , a faptelor ilicite din domeniul comerțului cu mărfuri și produse contrafăcute, anunță Poliția Capitalei.

Au fost identificate persoane care comercializau mărfuri ce poartă însemnele unor marci protejate pe teritoriul României, susceptibile de a fi contrafăcute.

Au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 3.000 de articole de îmbrăcăminte, prejudiciul cauzat fiind estimat la 470.000 lei.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, mai precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.