Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Poliţistul ucis în misiune a fost înmormântat cu onoruri militare: la eveniment a participat șeful Poliției române și IPS, Ioan Selejan

Cristian Amariei, poliţistul din Recaş care a fost împuşcat mortal în timpul unei misiuni, în localitatea Izvin de lângă Timişoara, a fost înmormântat, joi după-amiază, cu onoruri militare şi a fost decorat cu Emblema de Onoare, relatează News.ro.

Citește și: VIDEO DE ULTIMĂ ORĂ! Primele IMAGINI de la Valea Uzului: românii susțin discursuri patriotice

Înmormântarea lui Cristian Amariei a avut loc la cimitirul din Recaş, oraşul său natal. La ceremonie au participat IPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului, şi chestorul Ioan Buda, şeful Poliţiei Române.

Cristian Amariei a fost înmormântat cu onoruri militare, învelit în tricolor, iar un ceremonial a fost oficiat de Corpul de Gardă al Poliţiei Române.

Cristian Amariei a fost înaintat la gradul de subinspector de Poliţie post-mortem şi a fost decorat cu Emblema de Onoare.

În timpul înmormântării au fost trase trei salve de focuri, apoi, timp de aproximativ trei minute, s-au auzit doar sirenele autospecialelor de Poliţie şi SMURD, aflate la intrarea în cimitir.

Sute de poliţişti, cunoscuţi de-ai agentului căzut la datorie sau simpli oameni care au aflat despre tragedie au participat la ceremonialul funerar.

Poliţistul Cristian Amariei a murit duminică, la Izvin, fiind împuşcat de Ionel Marcel Lepa, un bărbat care fusese condamnat la închisoare pentru tâlhărie şi care s-a sustras încarcerării. Acesta a fost prins după două zile de căutări organizate de oamenii legii. Criminalul Ionel Marcel Lepa este acum în Penitenciarul din Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.