Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Premieră pentru pompierii din Timiș: Au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism electric

ISU Timiș
incendiu masina electrica

Pompierii din judeţul Timiş au fost solicitaţi să intervină, vineri, la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism electric, în localitatea Dumbrăviţa de lângă Timişoara. Aceasta reprezintă o premieră pentru salvatorii din judeţul Timiş, care au acţionat prin metoda răcirii bateriilor de acumulatori prin imersie de apă, potrivit news.ro.

"Prima intervenţie de stingere a unui incendiu la un autoturism electric în judeţul Timiş. Astăzi, la ora 15:30, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incediu la un autoturism electric, în localitatea Dumbrăviţa. 11 pompieri cu 2 autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD s-au deplasat de urgenţă la locul indicat. De asemenea, conform procedurii specifice, la faţa locului a fost dislocat containerul pentru stingerea incendiilor la autoturismele electrice prin imersie, transportat de un camion”, transmite ISU Timiş.

Pompierii au răcit acumulatorii prin imersie de apă.

"Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta în zona bateriilor de acumulatori, astfel a fost folosită, pentru prima dată, metoda răcirii bateriilor de acumulatori prin imersie în apă”, mai transmite ISU Timiş.

Deşi a fost o intervenţie în premieră pentru pompierii timişeni, aceasta a dus la limitarea pagubelor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.