Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Premierul Cîţu, despre inginerul care ar fi fost dat afară după un reportaj Recorder: 'I s-a oferit alt post şi a refuzat'

Premierul Cîţu reacţionează la informaţia că inginerul din reportajul Recorder, Gabriel Musteață, a fost dat afară de la ”Apele Române” după ce a făcut publică situaţia chelneriţei angajate pe filieră politică, pe un post pentru care nu avea calificare. Cîţu afirmă că a vorbit cu ministrul Mediului, iar inginerul nu a fost dat afară, ci a refuzat un post care i s-a oferit în urma reorganizării din noiembrie 2020, adică înainte de reportajul Recorder.

"Ştiţi foarte bine că am reacţionat şi imediat am trimis Corpul de Control acolo. Referitor la celelalte informaţii, a fost şi un comunicat al Ministerului Mediului. Înţeleg că s-a făcut o reorganizare anul trecut, în 3 noiembrie, prin care a fost desfiinţat postul. I s-a oferit alt post şi nu l-a acceptat. Am vorbit cu ministrul Tanczos Barna să vedem dacă putem să găsim o soluţie în discuţiile cu domnul respectiv. Dar nu a fost acum dat afară, nu a fost o decizie care s-a luat acum. Este o informaţie pe care aş vrea să o corectez în spaţiul public. Nu a luat nimeni decizia de a-l concedia pe domnul respectiv în acest moment. Decizia a fost luată anul trecut, prin reorganizare. I sa oferit alt post, a refuzat şi acum a ajuns la finalul perioadei în care putea să opteze pentru alt post. Atât. Dar domnul Tanczos Barna este în legatură şi vom avea mai multe informaţii în perioada următoare. Nu mă opresc aici. Am spus foarte clar că oprim nepotismul în acest mandat. Dar nu le putem face peste noapte. Cum este semnalat un caz, aţi văzut, reacţionez imediat şi vor urma măsuri", a declarat Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.