Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Premierul Cîţu, după ce i-a fost îngrădită atribuţia de remaniere a miniştrilor: 'Nu iau în calcul aşa ceva în perioada următoare'

Inquam Photos / George Calin
Guvern cîțu echipa

Premierul Florin Cîţu afirmă, după semnarea protocolului coaliţiei prin care i se limitează atribuţiile de remaniere a miniştrilor, că nu ia în calcul să demită şi alţi miniştri în perioada următoare.

Întrebat ce se va întâmpla dacă va dori să remanieze un ministru, iar partenerii de coaliţie se vor opune, premierul a răspuns: "Din partea PNL a semnat domnul preşedinte Ludovic Orban, pentru că este un procol politic. Eu nu ştiu de ce vă ducem dvs. direct către remaniere. Nu trebuie să existe aşa ceva. Eu sunt sper că nu vom mai avea remanieri, nu iau în calcul aşa ceva în perioada următoare. O văd ca pe o situaţie excepţională. Nici nu are sens să discutăm acum. Ceea ce a fost foarte clar pentru toţi cei prezenţi acolo, e un document politic, nu s-a pus problema de a modifica Constituţia."

Actul adiţional la protocolul coaliţiei, semnat marţi seara, prevede că remanierea miniştrilor va putea fi făcută doar cu acordul partidelor din coaliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.