Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Premierul Orban a votat: 'Nu am emoții în privința victoriei, ci doar în privința scorului!'

Orban Ludovic

Premierul Ludovic Orban a votat, duminică de dimineață, la o secție de vot din Doborești, Ilfov. Orban a spus că nu are emoții cu privire la victoria candidatului pe care îl susține, ci doar asupra scorului pe care îl va obține. În același timp, prim-ministrul i-a îndemnat pe toți românii să voteze pentru că orice vot contează.

"Am votat pentru o Românie în care fiecare român să ducă o viața normală, fireacă. Am votat pentru o Românie care să se dezvolte, în care legea e lege pentru toti. O Românie care să fie casa fiecărui român, care să îi facă și pe cei din Diaspora să se intoarcă acasă. Românii să își exercite dreptul fundamental. Românii au posibilitatea de a decide în ce direcție se îndreptă țara. Chiar dacă unii consideră că votul conteaza puțin, eu le spun că pic cu pic se facea marea.

Citește și: Viorica Dăncilă a votat: 'Cine se scoală de dimineață ajunge departe'. Ce mesaj a transmis înainte de aflarea rezultatului (VIDEO)

Nu am emoții în privința victoriei  candidatulului  pe care il sustin, ci in privinta scorului, să fie unul cât mai mare", a spus Orban.

Premierul a spus că după vot se va duce la MAI și MAE pentru a discuta modul de organizare a votului.

„Voi merge la sediul MAI unde voi evalua situația cu tot comitetul care va coordona organizarea alegerilor. Apoi la MAE. Si după mă voi duce la PNL. E un vot spectaculos votul în Diaspora. Mă bucur că românii din Disapora, care si-au căutat norocul în alta pare, și-au exprimat dreptul acolo. Există o dorință mare de a se întoarce acasă. Mizez pe o prezență mai mare în turul 2 decât 1”, a mai spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.