Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Premierul României, despre organizarea alegerilor prezidențiale: 'Procesul e fluidizat peste tot. Orice situație apare intervenim imediat'

Facebook
ludovic orban

Premierul României, Ludovic Orban, supervizează în mod direct organizarea alegerilor prezidențiale. Liderul PNL a declarat că este în legătură directă cu ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, iar până acum nu au fost semnalate probleme majore.

Citește și: Rareș Bogdan INFIRMĂ zvonurile: PNL nu strânge voturi pentru alt candidat

„Ne bucurăm că este o prezență atât de mare. Nu vreau să mă laud, îi las pe alții să aprecieze. Practic singura coadă a fost la Stratford, dar au fost redirecționați spre alte secții de votare. În rest procesul e fluidizat peste tot. Sunt cu ministrul Bogdan Aurescu în legătură. Orice situație apare intervenim imediat. Oamenii când au votat în două minute nu le-a venit să creadă. Așa se va întâmpa de acum înainte și sperăm ca schimbările la legistație care au fost inițiate de președinte să fie o atitudine de tratare normală a fiecărui român”, a declarat premierul României, Ludovic Orban, într-o filmare realizată de Rareș Bogdan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.