Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Președintele PSD îi atacă pe Rareș Bogdan și Klaus Iohannis și îl laudă pe Nicolae Ciucă: 'Acest Guvern e condamnat să reziste 3 ani'

puterea.ro
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a lansat săgeți, marți, la TVR 1, la adresa președintelui Klaus Iohannis și a prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan, însă s-a declarat plăcut impresionat de atitudinea premierului Nicolae Ciucă.

„Imi cer scuze, nu o sa-l sun pe Rares Bogdan sa il intreb ce discursuri sa tin eu”, a declarat Ciolacu, legat de faptul că Rareș Bogdan este nemulțumit de faptul că liderul PSD ar avea discursuri prea arogante la adresa PNL. „Iohannis a fost si ramane un adversar al PSD.Nu avem un parteneriat cu presedintele Iohannis”, a adăugat liderul PSD.

„Ciuca va fi liantul intre ministrii PSD si PNL. Se si vede. Ieri a avut o deplasare cu dl Chesnoiu (ministrul PSD al Agriculturii), azi cu vicepremierul Sorin Grindeanu. E premierul Romaniei, nu e premierul PNL-ului, cum mi-as fi dorit ca si Iohannis sa fie presedintele romanilor, indiferent daca te-au votat sau nu. Imi place abordarea, nu ca il laud pe Ciuca, dar este o abordare corecta. Ciuca transmite un mesaj intregii echipe guvernamentale ca aici asa se lucreaza, e Guvernul Romaniei”, a adăugat Ciolacu.

Președintele PSD a adăugat că social-democrații și liberalii sunt condamnați să guverneze până la următoarele alegeri parlamentare din 2024.

„Eu nu am cerut un vot colegilor mei să intrăm la guvernare ca să stric lucrurile în trei ani. Acest guvern e condamnat să stea până în 2024 și să facă ce e mai bine”, a spus Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.