Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Președintele Zelenski, mesaj în miez de noapte: 'Noi nu renunţăm la nimic. Vom lupta pentru fiecare metru din pământul nostru'

zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski reafirmă, miercuri seară, determinarea de a continua lupta ”pentru fiecare metru de pământ” şi pentru fiecare om. ”Nu renunţăm la nimic”, este mesajul transmis pe Telegram şi postat pe Facebook de către preşedintele ucrainean, potrivit news.ro.

Zelenski afirmă, miercuri seară, în mesajul zilnic transmis încă de la începutul războiului că ”există o situaţie reală pe câmpul de luptă”, aceasta fiind principala preocupare în acest moment.

”Noi nu renunţăm la nimic. Şi vom lupta pentru fiecare metru din pământul nostru, pentru fiecare dintre oamenii noştri”, a transmis preşedintele ucrainean.

Anterior, directorul adjunct al Biroului Preşedintelui Volodimir Zelenski, Ihor Zhovkva, a afirmat că negocierile dintre Rusia şi Ucraina ”au progresat, cu siguranţă”, deoarece pentru prima dată delegaţia rusă a ascultat ce a avut de comunicat partea ucraineană.

Cu toate acestea, Ucraina nu va ceda ”niciun centimetru” din teritoriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.