Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Presupusul terorist din Viena, surprins pe imagini cum trage cu arma: ziarul Kurier raportează șapte morți și mai mulți răniți

Este teroare pe străzile din Viena, după ce mai multe persoane au fost rănite luni seara într-un schimb de focuri în centrul orașului. Anunțul a fost făcut de Poliţie pe Twitter, iar atacul pare a fi unul terorist. Pe Internet au început deja să apară primele imagini cu presupusul terorist, îmbrăcat în alb, în timp ce trage dintr-o armă. De asemenea, în alte imagini apare cum un polițist este împușcat.

Ziarul Kurier raportează șapte morți și mai mulți răniți. Se spune că un asasin s-a aruncat în aer cu o centură explozivă, scrie Kronen Zeitung.

“Au fost trase focuri de armă în centrul oraşului – sunt persoane rănite – staţi departe de locurile publice şi de transportul public”, a anunţat poliţia pe Twitter.

Publicaţia Kronen Zeitung a relatat că atacul a avut loc pe o stradă unde se află cea mai importantă sinagogă din Viena.

Kronen Zeitung şi o altă publicaţie au scris că au fost trase focuri de armă într-o piaţă din apropiere, Schwedenplatz..

Redactorul şef al ziarului Falter a afirmat că o persoană a fost ucisă, citându-l pe ministrul de Interne, care nu a fost disponibil imediat pentru comentarii, relatează News.ro.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu unul dintre teroriști, care a fost lichidat de poliție.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.