Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Prim-vicepreședinte PNL: Să fim cinstiți, nu putem schimba România într-un an

Facebook
pnl

Prim-vicepreședintelui PNL Raluca Turcan a declarat, duminică, la Timișoara, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL regiunea Vest, eveniment la care participă și Klaus Iohannis, că liberalii trebuie să spună ce au găsit la guvernare.

Vezi si: SURSE Paul Stănescu și Lia Olguța Vasilescu au acuzat la Vila Lac un puci orchestrat de Darius Vâlcov .

„Avem două etape și trebuie să fim cinstiți cu românii. În patru ani de guvernare PNL poate, în parteneriat cu Klaus Iohannis, să facă România normală. Dacă vom avea un mandat de un an de zile, până la următoarele alegeri, trebuie să le spunem în primul rând românilor ce am găsit, că s-ar putea nu doar vistieria să fie goală, ci să se fi furat și vistieria”, a declarat Raluca Turcan.

„Primul pas a fost făcut. Suntem conștienți de așteptările pe care le au oamenii de la noi. Și tocmai pentru că le-am simțit susținerea în fiecare moment, tocmai pentru că împărtășim cu ei dorința de a construi bine în țară, tocmai de aceea le vom spune că nu putem schimba România în câteva luni sau într-un an.  Până la următoarele alegeri, un guvern PNL susținut în Parlament, cu Președintele Klaus Iohannis drept partener, va cupla România la tubul de oxigen de care are musai nevoie pentru a ieși pe termen scurt timp impas. Vom avea obiective clare și vom acționa cât se poate de repede pentru a corecta acele măsuri care afectează viața oamenilor și paralizează instituțiile. Însă nu vom promite marea cu sarea, așa cum au obiceiul alți politicieni. Oamenii trebuie să știe că o reconstrucție de amploare și durabilă se face într-un mandat întreg. Un nou mandat de Președinte al lui Klaus Iohannis. Un mandat întreg de guvernare pentru PNL, cu majoritate în Parlament. Un mandat întreg pentru aleșii locali ai PNL. Ați văzut ce pot face în orașele și comunele pe care le administrează, unde vedem pe viu România normală!”, a mai zis Turcan.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.