Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Primul trailer al dramei 'Pieces of a Woman', cu Vanessa Kirby şi Shia LaBeouf, a fost lansat

imdb
Vanessa Kirby

Primul trailer al filmului „Pieces of a Woman”, regizat de cineastul ungar Kornél Mundruczó şi produs de Martin Scorsese, cu Vanessa Kirby şi Shia LaBeouf în rolurile principale, a fost lansat marţi de Netflix. Drama va rula în anumite cinematografe, în luna decembrie, şi va fi disponibilă pe platforma de streaming din ianuarie 2021, anunță news.ro.

Filmul are în centru un cuplu din Boston, devastat de pierderea copilului după naştere. Interpretarea celor doi a fost apreciată de critici la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a fost prezentat anul acesta în competiţie, şi la Toronto.

Kirby a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la Veneţia.

Regizat după un scenariu scris de Kata Wéber, lungmetrajul este centrat pe consecinţele legale şi răspunsurile emoţionale la tragedia petrecută în timpul naşterii acasă, gestionată de o moaşă care este acuzată de neglijenţă.

Citește și: Schimbare iminentă de trupe în PSD: Cel puțin 100 de deputați și 50 de senatori social-democrați nu sunt pe locuri eligibile pentru un nou mandat

Povestea este bazată pe experienţa împărtăşită de Wéber şi Mundruczó. Pentru regizor, acesta este primul lungmetraj în limba engleză.

Din distribuţie fac parte Molly Parker, Sarah Snook, Iliza Shlesinger şi Benny Safdie.

Scorsese a fost producător executiv al proiectului, iar Kevin Turen şi Ashley Levinson, de la Little Lamb Productions, şi Aaron Ryder au fost producători.

Sam Levinson, Stuart Manashil, Viktória Petrányi, Jason Cloth, Richard McConnell, Suraj Maraboyina pentru Creative Wealth Media, Aaron Gilbert pentru BRON Studios şi Steven Thibault au fost de asemenea producători executivi.

Filmul va rula în câteva cinematografe selectate, în luna decembrie, şi va fi fi lansat de Netflix pe 7 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.