Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Prințul William, vizită surpriză în cantonamentul naționalei feminine pentru Cupa Mondială

persgroep.net
william-kate

Prințul William a făcut marți o vizită surpriză în cantonamentul echipei feminine de fotbal a Angliei, pentru a le ura succes în campania de la Cupa Mondială feminină de fotbal, care începe luna viitoare.

Prințul de Wales, care este președintele FA, a luat masa de prânz cu echipa și cu personalul de la centrul național de fotbal St George's Park, după sesiunea de antrenament de deschidere, înainte de a poza pentru fotografi.

De asemenea, prințul i-a înmânat titlul de Comandor al Imperiului Britanic (CBE) managerului Angliei, Sarina Wiegman, care a condus Anglia la titlul european din 2022, scrie Mediafax.

"Am fost foarte copleșită", a declarat managerul olandez pentru Sky Sports. "Chiar nu mă așteptam la asta, așa că a fost o mare surpriză ... Am rămas un pic fără cuvinte".

Anglia găzduiește Portugalia într-un amical de pregătire pe 1 iulie la Milton Keynes, înainte de turneul din Australia și Noua Zeelandă, care se va desfășura timp de o lună, începând cu 20 iulie.

Leoaicele, care sunt pe locul 4 în lume, își încep campania la Cupa Mondială împotriva reprezentativei statului Haiti, pe 22 iulie la Brisbane, înainte de a se confrunta cu Danemarca și China în Grupa D.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.