Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Probabil că cei mai penibili medici sunt la Sibiu: O doctoriță este anchetată pentru cum a jignit fiica unui pacient

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu a anunţat, sâmbătă, deschiderea unei anchete interne, după apariţia în spaţiul public a unei înregistrări cu convorbirea dintre un medic şi fiica unui pacient.

"Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări cu o convorbire dintre un medic cardiolog al SCJU Sibiu şi fiica unui pacient, purtată într-un mod inadecvat şi în care se utilizează cuvinte jignitoare, conducerea spitalului anunţă că va fi demarată de urgenţă o anchetă internă. Precizăm că nu tolerăm un astfel de comportament în cadrul unei instituţii publice care trebuie să se afle la dispoziţia cetăţenilor iar orice abatere de la conduita etică, morală şi profesională? va fi sancţionată", se arată într-un comunicat al SCJU Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, conducerea unităţii sanitare le cere scuze cetăţenilor pentru situaţia creată, scrie agerpres.ro.

"Acest tip de comportament nu caracterizează personalul spitalului, fiind doar o refulare personală de neacceptat", se mai menţionează în comunicat.

De-a lungul ultimilor ani, medicii din Sibiu au fost implicați în numeroase scandaluri publice, inclusiv cu lideri politici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.