Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: Protest cu turma. 500 de oi, la pascut in fata Primariei

mioare

Un primar s-a trezit cu un protest inedit in fata institutiei pe care o conduce. O localnica a venit cu turma sa de oi in curtea Primariei Cilibia pentru ca edilul nu i-a dat aprobarea necesara sa isi duca cele peste 500 de oi la pascut pe islazul comunal.

Localnica sustine ca este nevoita sa se duca in comuna alturata cu oile la pascut din cauza primarului, care da vina pe Consiliul Local care ar fi cel care a emis hotararea ce o impiedica pe femeie sa isi duca oile la pascut pe islaz. Insa si alti fermieri din localitate sustin ca primarul da si respinge aprobari dupa bunul plac.

„Eu nu pot să las pe unul care este de aici fără izlaz, că chipurile trebuie să-i dau unuia care plătește impozitele și taxele pentru adăposturi la o unitate administrativ-teritorială de lângă mine”, spune Enache Ion, primarul comunei Cilibia, potrivit Digi24.

Problema a fost sesizata prefectului: „Institutia prefectului Buzău va analiza modul în care a fost adoptată această hotărâre. Există o serie de reglementări ale UE în ce privește liberul acces la domeniul public”, spune Călin Iosif, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău.

Până ce edilul îi va permite să-și aducă oile mai aproape de casă, femeia este hotărâtă să le aducă în fiecare zi în curtea Primăriei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.