Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE - Protestatarii fac SHOW în fața Guvernului, jandarmii amendează dar nu opresc manifestația care încalcă legea / VIDEO

Inquam Photos / George Calin
protest manifestatie

Sute de manifestanți protestează, la ora transmiterii acestei știri, în fața Guvernului, cu privire la restricțiile din pandemie, în contextul în care potrivit legislației de la ora 20.00 bucureștenii nu pot ieși din casă decât în anumite cazuri. Printre participanți se află liderul unui partid parlamentar: George Simion (AUR). 'Nu mor caii când vor câinii', a afirmat acesta pe Facebook.

Citește și: VIDEO - Protestatari pornesc marșul anti-restricții din Piața Universității: O să ne unim cu frații din Piața Victoriei și o să strigăm 'Jos Cuțu-cuțu'

Reprezentanții Jandarmeriei au declarat că s-au aplicat sancțiuni contravenționale pentru că „s-a depășit numărul maxim de 100 persoane” pentru adunările publice în timpul stării de alertă.

În ceea ce privește faptul că protestatarii  sunt pe stradă după ora 20.00 când restul românilor stau în case, forțele de ordine nu au știut să spună ce pot face să-i trimită pe manifestanți acasă. „In continuare o sa aplicam legea la fel ca si acum si vom actiona punctual in functie de ce se va intampla”, au spus reprezentantii Jandarmeriei.

Drept urmare, oamenii anti-vaccin, anti-mască și anti-restricții din Piața Victoriei spun rugăciuni, joacă Hora Unirii, țin discursuri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.