Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PROTESTE MASIVE la Erevan: Mii de armeni cer DEMISIA premierului Nikol Pashinyan, care a bătut palma cu Azerbaidjanul

News & Star
armenia parlament proteste

Mii de persoane au protestat, miercuri, în faţa Parlamentului Armeniei, cerând demisia premierului Nikol Pashinyan, pe fondul nemulţumirii faţă de acordul cu Azerbaidjanul, care a permis încetarea confruntărilor în regiunea separatistă Nagorno-Karabah, informează agenţia Associated Press, potrivit MEDIAFAX.

Opoziţia din Armenia i-a cerut premierului Nikol Pashinyan să demisioneze până marţi, dar acesta a ignorat solicitarea, argumentând că acordul de pace a fost dificil, dar necesar, evitându-se pierderea întregii regiuni Nagorno-Karabah. Armenia a pierdut o mare parte din regiunea Nagorno-Karabah în urma recentului conflict militar.

Citește și: Liderul AUR, George Simion va iniția suspendarea președintelui: Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral

La protestul organizat miercuri în centrul oraşului Erevan au participat aproximativ 15.000 de persoane.

Confruntările dintre Armenia şi Azerbaidjan au izbucnit în septembrie şi au durat 44 de zile, soldându-se cu peste 5.600 de morţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.